Varaa ilmainen
Kotikäynti
- ensimmäinen askel uuteen keittiöösi

Image is not available
Slider

Tapaa keittiöasiantuntijamme omassa kodissasi

Ensimmäinen askel uuteen keittiöösi on, että keittiöasiantuntijamme Samuel tulee käymään kotonasi. Paikan päällä hän ottaa tarvittavat mitat keittiöstä ja keskustelee kanssasi tyylistä, värivalinnoista, rakenteista ja toiminnallisuudesta. Samuelin tavoitteena on löytää yhdessä kanssasi sellainen ratkaisu, johon voit olla pitkään tyytyväinen. Kun olette käyneet läpi kaikki toiveet ja toiminnot, saat saman tien hinnan joka sisältää kaikki kustannukset. Käynti on maksuton eikä edellytä ostamista, mutta Samuel ilahtuu, jos tarjoat kupillisen kahvia.

Kiinnostuitko? Täytä sivun alalaidassa oleva lomake!

Varaa
ILMAINEN
kotikäynti!”Tapaamiset asiakkaitten kotona ovat koko prosessin hauskimpia asioita. Joillekin asiakkaille on täysin selvää mitä he hakevat uudelta keittiöltään, kun taas toiset tietävät vain haluavansa jotakin uutta. Minun tehtäväni on inspiroida ja antaa ehdotuksia, niin että lopputulos on mahdollisimman hyvä.”

Samuel Häggman

Varaa Samuel ilmaiselle kotikäynnille

Täytä tietosi lomakkeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä. Jos sinulla on tarvetta uusia muutakin keittiössäsi
(esim. hanat, tiskialtaat tai LVI), voit kertoa siitä viestissäsi.

Kuullaan!

Etunimi

Osoite

Postinumero

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite (vapaaehtoinen)

Aihe

Viesti

Mikä päivämäärä sopii sinulle?Rakastamme uutta Härjedals-keittiötämme!

”Koko prosessi Härjedals-keittiön kanssa oli todella sujuva. Ensimmäisestä yhteydenotosta asennuksen valmistumiseen saakka huomasi, että olimme tekemisissä todellisten ammattilaisten kanssa. Yhdessä myyjän kanssa päädyimme keittiöön, joka antaa meille paljon iloa moniksi vuosiksi. En olisi ikinä uskonut, että meidän vanhassa keittiössä oli sellaisia mahdollisuuksia!”

 

Sanna Nielsen