Keittiön kaapin ovet oikealla tunteella

Keittiön kaapin ovien valinnalla määrität tunnelman uuteen keittiöösi. Meillä valitset laajasta valikoimasta värejä, materiaaleja sekä yksityiskohtia – ja jotta voisimme taata haluamasi laadun valmistetaan ovet omassa tehtaassamme Funäsdalenissa.

Tietenkin helpoin tapa tehdä päätöksiä on kun saa nähdä ja tuntea mallit, joten kun siltä tuntuu voit nopeasti ja veloituksetta tilata henkilökohtaisen kotikäynnin – jolloin tulemme ja esittelemme koko mallistomme ja autamme sinua valitsemaan juuri sinulle oikean vaihtoehdon paikan päällä.

 

Juhlamallisto

Anna luonnon sävyjen vallata unelmakeittiösi. Juhlamallistostamme löytyvät tyylikkäimmät mallit jotka täyttävät niin klassisen kun moderninkin suunnittelun vaatimukset.

Paksuudeltaan 19 mm keittiönovi luo rakenteellaan ja tiukalla tyylillään tunteen vankasta käsityöstä. Erinomainen valinta sinulle joka haluat ylellisyyttä.

 • Krita

  Krita

  –vähän kovempi mutta erittäin kodikas

  On vaikea kuvailla sopivalla tavalla tätä vaihtoehtoa. Emme kiertele ja kaartele vaan kerromme asian niin kuin se on.

  ×
 • Sand

  Sand

  – kuin unelma

  Tämä on oikea auringonpaiste. Keltainen on todellakin onnen väri ja väri joka tekee iloiseksi, sen tiedämme kaikki.

  ×
 • Kalk

  Kalk

  – varma kortti

  Tervetullutlisä valikoimaamme. Suurin osa haluaa kodikkaan ja kutsuvan keittiön ja juuri sen saat valitsemalla oven Kalk.

  ×
 • Lava

  Lava

  – ylellinen ilme

  Veitsenkova tyyli joka antaa unssin ylellisyyttä ja hohtoa arjen askareisiin. Olemme kaikki sen arvoisia.

  ×
 • Sot

  Sot

  – upean uljasta

  Ensinäkemällä on vaikea saada väristä kiinni. Mutta oi, mikä kaunokainen se on. Väri ja puun rakenne ovat verrattomia.

  ×

Valitse ovien ja laatikoiden tyyli

Oletko etsimässä keittiötä wow-tunteella ?  Tai ehkäpä vähän hillitympää tyyliä? Tyylipuhdasta, maalaisromanttista vai urbaani tyyliä ? Värikästä vai antiikin valkoista? Täältä löydät valikoiman erilaisista sekä sileistä että kuviollisista ovista, joista valita.
 
Jotta saisit parhaan mahdollisen laadun, valmistamme kaikki ovet tehtaassamme Funäsdalenissa – keskellä tuntureiden ja vaikuttavien maisemien – saat keittiön ilman välikäsiä.

 

Ljusnan, Pärla, Slät taikka Grefs- onko valinta vaikea? Tervetuloa varaamaan henkilökohtainen kotikäynti, niin tulemme kotiisi esittelemään mallistomme ja autamme sinua päätöksessäsi.