Mietitkö keittiön uudistamista?

Anna meidän neljän lupauksen auttaa keittiötoimittajan valinnassa.

heart_color

Keittiölle omistautuneet

Härjedalinkeittiön ammattilaiset ja reippaat käsityöläiset ovat omistautuneet ja palavat halusta uudistaa keittiösi. Pidämme huolen että saat kaikki haluamasi yksityiskohdat, kaikki toimii ja sopii hyvin yhteen, sekä voit aina kääntyä puoleemme jos sinulla on kysyttävää. Uusimme keittiösi lyhyellä toimitus- ja asennusajalla, häiritsemällä mahdollisimman vähällä sinua ja arkipäivääsi.

bulb_color

Nopeasti ja tehokkaasti

Härjedalin menetelmällä saat uuden keittiön vain yhdessä päivässä! Voit helposti syödä aamiaisen vanhassa keittiössäsi ja laittaa jo päivällistä uudessa. Takaamme että sinä, perheesi ja ystäväsi voitte keskittyä tärkeimpään; syödä hyvin hyvässä seurassa- kun me pidämme huolen siitä että kaikki sujuu kivuttomasti.

environment_color

Ympäristöystävällistä

Härjedalin menetelmällä, säilyttämällä vanhan keittiösi rungon säästät luontoa. Uusi keittiösi valmistetaan tehokkaasti Funäsdalenin tehtaassamme, kun keittiösi on asennettu asentajamme vie vanhat ovet ja laatikon etureunat mukaansa ja kierrättää ne. Ympäristöystävällistä – eikö totta?

wallet_color

Kukkaroystävällistä

Härjedalinkeittiö on tänä päivänä markkinajohtaja, joka asettaa suuria vaatimuksia tuotteillemme, keittiöalan ammattilaisillemme ja käsityöläisillemme. Huolelliset työntekijämme, tehokas valmistus ja ruotsalainen laatu saa asiakkaat tuntemaan että he saavat rahoillensa enemmän vastinetta.  Härjedalin menetelmällä teet paremmat kaupat- sekä sinulle, kukkarollesi että luonnolle.

Tie moderniin keittiöön alkaa täältä

Osake:    Facebook  |  E-post  |  Twitter