Kysymyksiä ja vastauksia

Jos et löydä vastatusta etsimääsi kysymykseesi alhaalta voit aina ottaa yhteyttä meihin.
Samuel Puh: +358 400 215 182 tai Kim Puh: +358 45 261 2920

 

 • Mitä kotikäynti maksaa?

  Kotikäynti on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään. Jotta löytäisimme parhaan mahdollisen keittiöratkaisun sinulle on parasta että tulemme paikan päälle ja näemme nykyisen keittiösi ja mittaamme sen.  Helpoin tapa varata kotikäynti on täyttää lomake täällä

   

 • Mitä hintaan kuuluu?

  Teemme sopimuksen kanssasi josta käy ilmi mitä kauppaan kuuluu. Tavallisesti hintaan kuuluu rahti, alv, laatikoston etulevyt, keittiön kaapin ovet, laatikon sisustus, saranat, vetimet, vaimentimet sekä asennus. Halutessasi puramme myös vanhan keittiösi ja kuljetamme pois vanhan kaapinovet.

 • Tarvitseeko rungon vaihtaa jos haluan modernit laatikot?

  Ei tarvitse. Asennamme vanhoihin runkoihin lisäseinät uuden laatikostojärjestelmän kanssa. Laatikot mitoitetaan mahtumaan runkoon.

 • Onko hintaeroja värien ja mallien välillä?

  Valikoimamme jakautuu kolmeen eri hintaryhmään, laminoitu mdf, exklusiv sekä puuovet. Laminoitu mdf ryhmässä voit vapaasti yhdistellä eri värejä ja malleja ilman lisäkustannuksia.

 • Voinko ostaa työtason HärjedalinKeittiöltä?

  Autamme sinua löytämään toivomustesi mukaiset työtasot jonka jälkeen asentajamme asentaa työtason keittiöösi.

 • Voinko ostaa kodinkoneet Härjedahlinkeittiöltä?

  Emme toimita kodinkoneita, mutta meillä on paikallinen yhteistyökumppani.

 • Missä keittiönovet valmistetaan

  Keittiönovet valmistetaan omassa tehtaassamme Funäsdalenissa. Lukuun ottamatta korkeakiiltoisia sekä puuovia, joihin meillä on lisenssivalmistussopimus.

 • Voinko asentaa itse keittiöni?

  Ei, ammattitaitoiset asentajamme ovat erikoiskoulutettuja asentamaan juuri meidän keittiöitämme. Voit käyttää kotitalousvähennystä työstä jonka teemme kotonasi.

 • Onko teillä omat asentajat?

  Meillä on sopimukset asentajaien kanssa, jotka asentavat tuotteemme.
  Lue lisää asennustavoistamme täältä.

   

 • Milloin asentaja tulee?

  Alustava arvio asennusajasta selviää sopimuksestasi. Kun tuotteesi valmistuvat tehtaaltamme, ne pakataan ja valmistellaan matkaan. Tämän jälkeen asentaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi tarkan ajan milloin asennus tehdään.

 • Voinko maksaa kortilla?

  Tällä hetkellä sitä vaihtoehtoa ei ole.
   
  Kun sopimus on tehty alkaa keittiösi valmistus toivomustesi mukaan. Sopimuksesta löytyy maksuehdot mutta jos olet epävarma voit ottaa yhteyttä keittiömyyjääsi. Kun keittiö on toimitettu ja asennettu tulet allekirjoittamaan laskutuskuittauksen. Toivomme että maksat keittiösi laskulla.
   
  Jos olet valinnut Osuuspankin osamaksusopimuksen tulet saamaan laskun kuitiksi ostostasi. Laskutuskuittaus on ainoastaan hyväksyntä sinulta kun keittiösi on asennettu.

   

 • Voitteko laskuttaa minua keittiöstäni?

  Kyllä´.

  Kun sopimus on tehty alkaa keittiösi valmistus toivomustesi mukaan. Sopimuksesta löytyy maksuehdot mutta jos olet epävarma voit ottaa yhteyttä keittiömyyjääsi. Kun keittiö on toimitettu ja asennettu tulet allekirjoittamaan laskutuskuittauksen. Toivomme että maksat keittiösi laskulla taikka Osuuspankin osamaksusopimuksella.
   
  Elikkä tulet saamaan laskun jolla maksat.  Laskutuskuittaus on ainoastaan hyväksyntä sinulta, että keittiösi on asennettu ja sen voi laskuttaa.

   

 • Kuinka hoidan/pidän kaapinovet puhtaina?

  Keittiön kaapin ovemme ovat helppohoitoisia ja helppo pitää puhtaana. Pyyhit vain haaleaan veteen kostutetulla liinalla. Lisää vähän saippuaa veteen kun on kyse rasvatahroista.
  Älä käytä mikrokuituliinaa koska se vahingoittaa pintaa! Tarkemmat lisäohjeet löydät laskutuskuittauksen takaa. Voit myös ottaa yhteyttä myyjään.

   

 • Mitä materiaaleja käytätte keittiönovissanne?

  Laminoidut keittiöovemme ovat puukuitulevyjä (MDF-board, Medium Density Fibre Board) jotka ovat joko sileitä taikka kuvioituja. Laminaatit jotka ovat hiotuissa ovissamme ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Monet muutkin tekevät vastaavia keittiönovia mm. Ikea ja Marbodal, mutta meillä on mahdollisuus tehdä mittatilaustyönä ovet ja laatikot keittiöösi. Puuovemme ovat täyttä puuta lukuun ottamatta joitakin yksityiskohtia jotka ovat valmistettu mdf levystä.

 • Onko vetimet nikkelivapaita?

  Kaikki vetimemme ovat nikkelivapaita, ne ovat joko ruostumatonta terästä taikka käsitelty metalliseoksella, käsittelyä kutsutaan nimellä Zamak. Halutessasi tarkempia tietoja ota meihin yhteyttä.

 • Mitä teen jos oveni vahingoittuu?

  Jos tuotteesi on vahingoittunut kuljetuksessa ota yhteyttä asentajaan mahdollisimman nopeasti. Jos vahinko huomataan ajan kuluessa, ota yhteyttä asentajaamme joka auttaa sinua asiassa.
   
  Kim Lindvall +358 45 261 2920  tai kim.lindvall@harjedalskok.fi
  Hoito-ohjeet löydät ”laskutuksen hyväksyntä” takaa.