Lompakko-ystävällinen hinta uuden keittiön

Saat edullisen ja luontoa säästävän keittiön säilyttämällä rungot ja vaihtamalla ovet, laatikot ja sisustuksen. Hinta määräytyy niin keittiösi koon mukaan kuin mitkä ovet, välitilanlevyn ja muut yksityiskohdat valitset.  Kotikäynnin aikana ammattilaisemme antaa neuvoja sekä kustannusarvion mitä sinun keittiösi tulisi maksamaan Härjedalin menetelmällä.

Slät r3 Miljöbild

Keittiön hinta

alk 3890 €

Keittiön hinta

alk 3890 €

Meillä hintaan kuuluu myös asennus. Saat keittiösi toimitettuna sekä osaavien asentajien asentamana- usein vain päivässä. Keittiön hinta muodostuu keittiön koosta ja valintojen mukaan.
 
Härjedalinmenetelmällä normaalikokoisen keittiön hinta-arvio on 3000 € ja 10 000€ välillä.
 
Tilaa henkilökohtainen kotikäynti ja voit rauhassa tutustua valikoimaamme ja saat vastauksen mitä juuri sinun keittiösi tulisi maksamaan.
 
Valitse maksutapa
Valitset itse kuinka maksat keittiösi- heti taikka yhteystyökumppaneidemme avulla.
 
Osamaksulla maksat n. 5000€ keittiötä 170€/kk, kätevä ja arvostettu maksutapa. Lue lisää täältä.

 

Härjedalinkeittiöön sisältyy

Henkilökohtainen kotikäynti, jossa sinua autetaan keittiösi valinnassa, huolimatta missä maassa asut. Kotikäynnin aikana antavat huolelliset ammattilaiset hinta-arvion keittiöstäsi, olemme vastuussa keittiösi mittaamisesta sekä vastaamme keittiöösi liittyviin kysymyksiin. Funäsdalenin tehtaassamme valmistamme mittatilaustyönä keittiön kaapin ovet sekä laatikon etulevyt jotka toimitamme yhdessä modernimpien saranajärjestelmien kanssa joita markkinoilta löytyy. Meiltä voi myös tilata vanhan keittiön purku- sekä poistoimituspalvelun.
 
Asennamme ja toimitamme uuden keittiösi usein vain yhdessä päivässä.
 
Usein kun kaapinovet sekä laatikon etulevyt on uusittu halutaan myös uudistaa työtaso ja välitilan levyt, meiltä löytyvät ratkaisut myös näihin.
 
Asennuksen jälkeen olemme yhteydessä ja haluamme tietää että kaikki on kunnossa.


Hintaan ei sisälly

Sähkö ja LVI-asennukset.