Osamaksu

Valitset itse kuinka maksat keittiösi
Heti kun sopimus on allekirjoitettu alkaa keittiösi valmistus. Siksi pystymme pitämään lyhyet toimitusaikamme. HärjedalinKeittiön asiakkaana maksat keittiösi vasta kun se on asennettu, joko osamaksulla taikka laskulla.
 
Yhteistyökumppanimme Osuuspankin rahoitus tarjoaa joustavia ja edullisia rahoitusvaihtoehtoja. Yhdessä Osuuspankin kanssa tarjoamme asiakkaillemme osamaksusopimusta joka sopii sinulle ja taloudellesi. Osamaksu on helppo, turvallinen ja joustava tapa jossa valitset itse sopivat kuukausierät.  Myyjämme auttaa sinua hakemuksen tekemisessä ja osaa kertoa enemmän edullisista vaihtoehdoista joita sinulla HärjedalinKeittiön asiakkaanamme on.
 
Miksi valitsisin osamaksun?
 
  • Voit valita itsellesi sopivan maksuajan
  • Voit milloin vain halutessasi maksaa lainan pois tai voit lyhentää ylimääräisiä eriä kuluitta
  • Yksinkertaista, joustavaa ja viisasta.

 

Yksinkertaista ja kulutonta
Varaa suosittu kotikäyntimme ja autamme sinua keittiösi kanssa. Voit rauhassa tutustua valikoimaamme. Valita on helpompaa kun voit oman keittiösi valaistuksessa tarkastella eri värejä ja malleja. Ovemme ovat kestäviä ja helppohoitoisia mutta samalla tyylikkäitä.
 
Laatikoita löytyy kahdessa eri mallissa, yksinkertaisempi perusmalli ja toinen vähän ylellisempi pehmeästi sulkeutuva malli.  Suosittelemme että vaihdat niin useaan alakaappiin kuin mahdollista helposti sulkeutuvat laatikot. Näin tavaroiden järjestyksen ylläpitäminen ja työskentely keittiössä on helpompaa.
 
Teemme kaiken sinulle helpoksi ja yksinkertaiseksi ilman välikäsiä. Edullisesti ja viiden vuoden takuulla.
 
Jos sinulla on lisää kysymyksiä maksuvaihtoehdoista, ota yhteyttä myyjääsi niin saat kuulla lisää.