Töihin HärjedalsKök

Työ myyjänä

 Myyjänä työskenteleminen HärjedalinKeittiöllä on mahtavaa. Saat tehdä yhdessä töitä useiden reippaiden ja innostavien henkilöiden kanssa, kuitenkin samalla työskennellen itsenäisesti ja vastaten omasta työstäsi. Mahdollisuudet kehittyä sekä myyjänä että johtajana ovat suuremmat kuin useimmissa muissa työpaikoissa.
 
Työ sopii sinulle joka haluat joustavan ja vapaan työn – sekä sinulta löytyy itsekuria selvitä siitä.  Suunnittelet itse työviikkosi niin että saavutat maksimaalisen tuloksen. Pääset kellokortin leimaamisesta, mutta sinun täytyy kuitenkin pystyä työskentelemään silloin kun asiakkaat ovat tavattavissa sekä kun heille sopii tavata sinut kotikäynnin merkeissä.
 
Heräsikö mielenkiintosi?
Ota meihin yhteyttä jos tunnet olevasi juuri oikea henkilö.

 

Mitä työ pitää sisällään

Pääsääntöisesti työ pitää sisällään esittelyjen järjestämistä, joissa saat kontaktit kiinnostuneisiin asiakkaisiin. Tämän jälkeen teet kotikäynnin, jossa selvitätte parhaan ratkaisun asiakkaalle. Mittojen ja muiden tietojen lähettämisen jälkeen tehtaallemme, tulee asentaja joka asentaa uuden keittiön asiakkaalle.
 
Asetamme suuren painon kyvyllesi ymmärtää, että asiakas on tärkein ja asiakkaidemme tulee olla 100% tyytyväisiä.
 
HärjedalinKeittiöllä tavoitteemme on tehdä joka työpäivästä mukavan. Onnistumme siinä lähes aina. Onnistuminen meillä ei välttämättä tarkoita sitä että asiakas ostaa oviamme, vaikkakin luonnollisesti sitä haluamme. Onnistuminen meillä voi myös olla hymy kohdatessamme tyytyväisen asiakkaan, kehut työtoverilta taikka se ammattitaito, jonka olemme saavuttaneet keittiökoulutuksessamme.  Onnistuminen on hauskaa, se tarttuu. Arvostamme kun saamme kehuja toisiltamme, kuin myös että voimme antaa ja vastaanottaa kritiikkiä. Tapaamme sanoa toisillemme että meillä on maailman paras työ.