Bänkskivan – en detalj att luta sig mot

PS. Dessa bänkskivor är endats ett litet plock ur vårt sortiment. Under hembesöken får du se ett mera kompletterande sortimentet vilket gör det mycket enklare att välja rätt.

Bänkskivan är en betydande del av ditt kök och kommer vara en slitstark detalj i många år framöver; där bullar kan bakas, kassar kan ställas, gäster kan hänga, kaffe kan kokas och glas – eller varför inte glass – radas upp.

Låt dig inspireras och när du känner dig redo är du varmt välkommen att ta det första steget i Härjedalsmetoden® – boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kommer vi hem till dig, visar utbudet av luckor och bänkskivor och hjälper dig med valen. Boka ditt personliga hembesök här

Välj en diskho som passar dig

Här hittar du ett litet plock av diskhoar i olika former och storlekar. Våra erfarna köksexperter hjälper dig sedan med valen och ser vad som passar in bäst i ditt kök – både med hänsyn till stil och till de blandare som ska monteras. Så fråga gärna!

Hur använder du diskhon? Fyller du upp med varmvatten och kallvatten när du handdiskar? Eller använder du den bara för att skölja av och kör sedan det mesta i diskmaskinen? Kanske vill du kunna använda den även till städning och mer än bara disk? Oavsett så kan det vara bra att tänka några extra varv på vilken typ av diskho du behöver.

Vi letar fram den diskho du vill ha under hembesöket.

Dela:    Facebook  |  E-post  |  Twitter