Delbetalning

Du väljer hur du ska betala ditt kök

Så snart som köpeavtalet är underskrivet börjar tillverkningen av ditt kök. Därför kan vi hålla våra korta leveranstider. Som kund hos HärjedalsKök betalar du ditt kök först efter att det är monterat, genom delbetalning eller faktura.

Vi samarbetar med Handelsbanken finnans som erbjuder en flexibel och förmånlig finanseringslösning. Tillsammans med Handelsbanken erbjuder vi våra kunder en delbetalningslösning som passar dig och ditt hushåll. Delbetalning är enkelt, tryggt och flexibel för dig som kund och du väljer själv vilken månadskostnad som passar dig. Våra säljare hjälper till med din ansökan och kan berätta mer om de förmånliga alternativ du har som kund hos HärjedalsKök.

Varför ska jag välja delbetalning?

  • Välj den betalningstakt som passar dig
  • Du kan när du vill slutbetala eller extraamortera utan kostnader
  • Enkelt, flexibelt och smart
Enkelt och kostnadsfritt

Boka vårt populära hembesök så får du hjälp med din kökslösning. Då kan du i lugn och ro titta på våra produkter. Valet blir enkelt då du får titta på färger och mönster i ditt eget kök med den verkliga belysningen. Våra köksluckor är slitstarka och lättskötta samtidigt som de är snygga.

Lådorna går att få i två modeller, en enklare basmodell och en lite lyxigare självdämpande. Vi rekommenderar att byta ut så många som möjligt av dina underskåp till lättrullande lådor. Du får en helt annan översikt över dina kökssaker samtidigt som det är mycket mer lättarbetat i köket.

Vi gör det enkelt och bekvämt för dig utan mellanhänder. Prisvärt och med 5-års garanti!

Har du ytterligare frågor om betalningsalternativen, kontakta din säljare så får du veta mer.