Boka ett kostnadsfritt
Hembesök
- första steget till ditt nya kök

Image is not available
Slider

Träffa vår köksexpert i ditt hem

Första steget till ditt nya kök är att vår köksexpert Samuel Häggman hälsar på hemma hos dig. På plats tar han de relevanta måtten på ditt kök och diskuterar stil, färgval, strukturer och funktionalitet. Samuels mål är att tillsammans med dig komma fram till en lösning som du kan vara nöjd med länge. När ni har rett ut alla önskemål och funktioner får du direkt ett pris med alla kostnader inräknade. Besöket är gratis och förutsätter inte köp, men Samuel blir glad om du bjuder på en kopp kaffe!

Intresserad? Fyll i formuläret längre ner på sidan!

Boka ett
GRATIS
Hembesök!Ibland har kunden helt på klart för sig vad de söker i sitt nya kök, medan andra bara vet att de tröttnat på sitt gamla. Min uppgift är att inspirera och komma med förslag så att slutresultatet blir så bra som
möjligt!”

Samuel Häggman

Boka gratis hembesök med Samuel

Fyll i dina uppgifter i formuläret så
kontaktar vi dig. Ifall du är i behov av
ytterligare förnyelse till ditt kök (t.ex.
kranar, bänkskivor eller VVS), nämn
det gärna i meddelanderaden.

Vi hörs!

Förnamn

Adress

Postnummer

Telefonnummer

E-postadress (frivilligt)

Ämne

Meddelande

Vilket datum passar dig?Vi älskar vårt nya Härjedalskök!

”Hela processen med Härjedalskök var jättesmidig. Från första kontakten till att monteringen var färdig märktes det verkligen att vi hade att göra med proffs. Tillsammans med försäljaren kom vi fram till ett kök som kommer ge oss massa glädje i många år. Jag hade aldrig trott att vårt gamla kök satt på en sån här potential!”

 

Sanna Nielsen