Jobba hos HärjedalsKök

Jobba som säljare

Att arbeta som säljare på Härjedalskök är ett fantastiskt jobb. Du får jobba i lag med många både duktiga och inspirerande människor men samtidigt självständigt och under eget ansvar. Möjligheterna till utveckling, både som säljare och ledare är högre än på nästan alla andra arbetsplatser.

Arbetet passar dig som vill ha ett fritt och flexibelt jobb – och har självdisciplinen att klara av det. Du planerar själv din arbetsvecka så att du uppnår maximala resultat. Du slipper stämpelklocka, men du måste kunna jobba när kunderna kan nås och när de kan träffa dig för hembesök.

 

Blev du intresserad?

Kontakta oss ifall du känner att just du är rätt person.

Vad jobbet innebär

Arbetet består i huvudsak av att arrangera selekterade utställningar där du får kontakt med intresserade köpare. Du gör sedan hembesök, där du kommer fram till den bästa lösningen för just den kunden. Efter att du skickat mått och andra data till vår fabrik, kommer en montör och installerar det nya köket åt kunden.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att sätta kunden i centrum och att du förstår vikten av att våra kunder skall bli 100% nöjda!

På HärjedalsKök har vi ambitionen att göra varje arbetsdag trevlig. Vi lyckas nästan alltid. Att lyckas hos oss behöver inte vara att en kund köper våra luckor, även om vi såklart vill det. Att lyckas hos oss kan lika gärna vara leendet i ett ögonblicks möte med en nöjd kund, få beröm från en kollega eller att få den kompetens vi får genom vår köksskola. Att lyckas är roligt, det smittar. Vi värdesätter att få berömma varandra, att ge och ta kritik. Vi brukar säga till varandra att vi har världens bästa jobb.