Köksluckor med den rätta känslan

Valet av köksluckor sätter tonen för ditt nya kök. Hos oss väljer du bland ett brett utbud av färger, material och detaljer – och för att vi ska kunna garantera att du får den kvalitet som du efterfrågar tillverkas köksluckorna i vår alldeles egen fabrik i Funäsdalen.

Självklart är det enklast att först få känna och klämma, så när du känner dig redo kan du snabbt och kostnadsfritt boka in ett personligt hembesök – så kommer vi och visar hela vårt utbud av köksluckor och hjälper dig med valen på plats.

Jubileumskollektion

Låt naturens färger forma ditt drömkök. I vår jubileumskollektionen finns våra exklusivaste modeller som fyller såväl klassiska som moderna designkrav.

Den 19 mm grova köksluckan skapar med sin struktur och strikta stil en naturlig känsla av gediget hantverk. Ett utsökt val för dig med känsla för design.

 • Krita

  Krita

  – lite ruff och väldigt mysig

  Det är svårt att ge en beskrivning på ett bättre sätt när det gäller den här luckan. Vi krånglar inte till det. Det är ju bättre att säga precis som det är.

  ×
 • Sand

  Sand

  – som en dröm

  Det här är en riktig glädjespridare. För gult är verkligen lyckans färg och färg blir man glad av. Det vet vi alla.

  ×
 • Kalk

  Kalk

  – ett säkert kort

  Ett välkommet tillskott till vår luckfamilj. De flesta av oss vill helst ha ett hemtrevligt och ombonat kök och precis det får du med vår lucka Kalk.

  ×
 • Lava

  Lava

  – praktfull look

  En knivskarp design som ger en gnutta lyx och flärd i vardagens bestyr. Det är något vi alla är värda.

  ×
 • Sot

  Sot

  – syndigt snygg

  Vid första anblick är det kanske svårt att fånga färgen. Men oj, vad snygg den är. Färgen och trästrukturen är helt makalös.

  ×

Välj stil på luckor och lådor

Är du ute efter ett kök med wow-känsla? Eller kanske ett lite mer diskret? Stilrent, lantligt eller urbant? Färgglatt eller antikvitt? Här hittar du en mängd olika släta och mönstrade luckor att välja mellan.

För att ge dig så bra kvalitet som möjligt tillverkas alla luckor i vår fabrik i Funäsdalen – bland vackra fjällmassiv och storslagen natur – så att du får ett kök utan mellanhänder. Vill du kika på hur det går till? Se klippet här.

Ljusnan, Pärla, Slät eller Grefs – känns det svårt att veta? Välkommen att boka ett personligt hembesök så kommer vi hem till dig, visar alternativ för dina luckor och hjälper dig med besluten.