Om HärjedalsKök

Vi är stolta över vårt företag och vårt sätt att jobba

Vi har en bra personal som är minst lika stolta som vi över vårt företag.

HärjedalsKök har hittills producerat över 70 000 kök sedan det startades av Mathias Abrahamsson och Tord-Erik Zetterström och vi har vuxit från fem anställda 1995 till ett stort och framgångsrikt företag.

Sedan mitten av 2008 ingår Härjedalskök i Nordic Kitchen Group med systerföretag som Lib, Luck och Inredningsbolaget och Scandinavian Kitchen med varumärkena Hagaköket och Canadaköket. Koncernen omsätter ca 360 msek, har ca 150 anställda och genomför över 15.000 köksförnyelser per år. Mathias har varit VD sedan 2004 och är fortfarande VD för bolaget.

HärjedalsKök är idag över 100 anställda varav 60 personer inom säljsidan ca 40 inom produktion och med säljkontor i över hela Sverige. Vi producerar allt själva i egen fabrik i Funäsdalen vilket säkrar kvalitet produktutveckling och leveranser. Säljarna är spridda över hela landet men uppdelade i regionala team. Många av våra medarbetare har arbetat hos oss sedan början på 2000-talet,  men vi söker alltid  säljare, är du intresserad kontakta oss.

 

Utmärkelser

HärjedalsKök har under åren fått flera utmärkelser. Bl.a. har vi blivit utsedda till Årets gasellföretag i Dagens Industri, fått den stora björnen av Härjedalens kommun som Årets företag i kommunen två gånger och röstades fram av de 110 deltagarna på Founders Alliance affärslunchevent som det mest intressanta tillväxtföretaget.

Utmärkelser

Utmärkelser