Plånboksvänligt pris på ditt nya kök

Att behålla köksstommarna men byta luckor, lådor och inredning är ett plånboksvänligt och miljösnällt sätt att förnya ditt kök. Priset beror på hur stort köket är och vilka luckor, stänkskydd och andra detaljer du väljer, men vi brukar lite skämtsamt säga att det kostar en kopp kaffe. Under ett hembesök av en köksexpert så får du hjälp med tips och råd tillsammans med svar på vad just ditt kök kostar med Härjedalsmetoden®.

Slät r3 Miljöbild

Pris för köket

3 890 €

Pris för köket

3 890 €

Hos oss inkluderar våra priser även montering. Du får ditt kök levererat och monterat av kunniga hantverkare – ofta på bara en dag. Priset på ett HärjedalsKök varierar utifrån storleken på köket och vilka val som görs.

Ett normalstort kök brukar hamna på mellan 3000 och 10 000 € med Härjedalsmetoden®.

Passa på att boka ett hembesök så kan du i lugn och ro titta på våra produkter och få svar på vad just ditt kök kunde bli att kosta.

Välj betalningssätt
Du väljer själv hur du ska betala – direkt eller med hjälp av vår samarbetspartner.

Genom en delbetalning kostar exempelvis,          ett  kök för 5 000€  dig  170 €/månad.              Ett smidigt och uppskattat betalningssätt.        Läs mer här.

I ett HärjedalsKök ingår

Ett personligt hembesök med rådgivning i ditt kök, oavsett var i landet du bor. Vid hembesöket gör våra noggranna köksexperter en prisuppskattning, vi ansvarar sedan för måttagning och hjälper till med frågorna runt ditt kök. I vår fabrik i Funäsdalen tillverkas sedan måttbeställda köksluckor, täcksidor och lådfronter som levereras tillsammans med de modernaste lådorna och gångjärnen som just nu finns på marknaden. Vi erbjuder köptjänst för nedmontering och borttransport av ditt gamla kök!

Vi levererar och monterar ditt nya kök på oftast en dag!

Oftast intresserar det att förnya bänkskiva och stänkpaneler när resten av köket blev så snyggt, den tjänsten står vi naturligtvis också till förfogande med!

Efter köksmontering så hör vi sedan av oss så att allt är bra.

Detta ingår inte

El- och VVS-installation.